Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Tundi Horvath: Μία σταγόνα που χάθηκε στον ωκεανό.



Είναι κάτι άνθρωποι που περιστρέφονται γύρω από το ίδιο τους το εγώ. Δε παραλείπουν να πλασάρουν το μούτρο τους σε όποιο περιοδικό, όποιο τηλεοπτικό κανάλι, όποιο κωλοπαράθυρο ανοίξεις η φάτσα τους θα σε περιμένει από πίσω. Τους σιχαίνεσαι. Δε θές να τους βλέπεις αλλά είναι ακόμα εκεί.

Είναι και κάποιοι άλλοι, που περνάνε για μία μέρα από τη ζωή σου και ... όλα αλλάζουν. Από εκεί και πέρα τίποτα (μέσα στα όρια του σχετικού) δε θα είναι ποτέ πιά ίδιο. Περνάνε και χάνονται, σα σταγόνες στον ωκεανό...σα να μην υπήρξαν ποτέ...ή και σα να υπήρξαν για πολύ...ή για πολύ λίγο...ή για λίγο...ή για μετρίως πολύ... (σκάσεεεεε....)

Ο λόγος για την Tundi Horvath , Ουγγαρέζα, γεννημένη το 1965 στη Βουδαπέστη. Έκανε μία φωτογράφηση το 1987 για το περιοδικό Newlook (οι φωτογραφίες της συνέχισαν να εκδίδονται μέχρι το 1990 σε διάφορα περιοδικά). Επίσης, γύρισε ένα βίντεο το οποίο , άν κρίνω από την αισθητική και την σκηνοθεσία πρέπει να είναι του Russ Meyer (εκεί βλέπουμε τη Tundi με 80s ξανθιά περμανάντ να κάνει κάτι περίεργα χορευτικά σε κάτι καναπέδες και σε ένα καμπαναριό).

Μετά από μία μικρή σταδιοδρομία στην βιομηχανία της γυμνής φωτογράφησης (και πιο συγκεκριμένα του busty natural ιδιώματος), το εύρημα του Russ Meyer εξαφανίστηκε. Οι οπαδοί του είδους έχασαν τα ιχνη της και αυτό είναι κάτι το ανεξήγητο. Πως εξαφανίζονται δύο σπάνια κομμάτια 42"H? Αληθινά, κρίμα.

Θα θυμόμαστε την Tundi, για το αθλhτικό της look, την ενεργητικότητά της και το ειλικρινές της χαμόγελο, και θα περιμένουμε να ξεφυτρώσει κάπου, κάπως μία νέα της φωτογράφηση (εξάλλου είναι μόλις 49 ετών milf) . Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ Tundi!!! Σε ευχαριστούμε για αυτά που ανιδιοτελώς μοιράστηκες μαζί μας.

Δώρο!!!:
extra photo της Tundi: