Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Rosina Revelle: αμαρτίες γονέων παιδεύουσι busty babe fanatics


Γεννημένη το 1940 στο Warwickshire της Αγγλίας. Ξεκίνησε ποζάροντας σε τοπικούς διαγωνισμούς στη τρυφερή ηλικία των 14. Στα 16 της χρόνια οι αναλογίες της ήταν 46-26-38 και αυτό δεν άφηνε περιθώρια να μή γραφτεί το όνομα της στην ιστορία. Στα μέσα πρός τέλη της δεκαετίας του 50, είχε γυρίσει και κάποια clips τα οποία αν αναζητήσει κάποιος δε θα δυσκολευτεί να τα βρεί (αν δυσκολευτεί ας μου στείλει ένα mail).

Το 1959, στα 19 της χρόνια, οι γονείς της έμαθαν τη πηγή εσόδων της κόρης τους. Από τότε αγνοείται η τύχη της. Που να γυρίζει??? (...έξω βραδιάζει...).

Θα θέλαμε να τη δούμε σήμερα? Μάλλον όχι. Στην ηλικία των 69, έχει περάσει προ πολλού το όριο των milf, και έχει μπεί για τα καλά στην ηλικία των gilf, για να μη πώ των ginlf.

Αλλά, οπως και να χει ευχόμαστε να είχε μία καλή, υγειή και ενάρετη ζωή. H γυναίκα αυτή κράτησε παρέα σε πολλούς Βρετανούς φαντάρους της δεκαετίας του '50 οι οποίοι όπως είναι φυσιολογικό θα της έκαναν τις απαιτούμενες αφιερώσεις, διπλές και τριπλές, στα δύσκολα εκείνα χρόνια.

Καλά να είσαι Rosina. Όπου και αν είσαι...

και μία ακόμα photo, δώρο για όλους τους φίλους: