Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

UFC 100: Brock Lesnar vs Frank Mir


"Ο Frank Mir είχε ένα παπούτσι αλόγου στο κώλο του, και του το είπα πρίν ένα χρόνο. Το τράβηξα, και τον χτύπησα στο κεφάλι με αυτό!!!".

Χωρίς να καταλαβαίνουμε πολλά απο το τί ήθελε να πεί το γέννημα θρέμα της Minessota, μάλλον έτσι αποκαλλούν οι βλαχοαμερικάνοι αυτό που στην Ελλάδα λέμε "βρωμόξυλο".

Αυτά ήταν τα λόγια του Brock Lesnar αμέσως μετά το σάπισμα που έριξε στον αντίπαλό του. O Brock Lesnar πέτυχε και στους δύο γύρους το take down, και κόλλησε στήθος με στήθος ώστε να μήν αφήσει περιθώριο στον Frank να χρησιμοποιήσει το Jiujitsu του. Από εκεί και πέρα τα μπουκέτα έπεσαν βροχή. Ίσως ένα από τα πιό καταστροφικά Ground and Pound που έχουμε δεί ποτέ. Το πρόσωπο του Mir μετά τον αγώνα ήταν αγνώριστο, ενώ αν προσέξει κανείς ίσως καταλάβει οτι ο ένας απο τους εκφωνητές, ο Joe Rogan που του πηρε τις δηλώσεις μετά τον αγώνα ακουγόταν βουρκομένος, ως εάν να τον λυπόταν.

Ο Lesnar ένα θηρίο ανήμερο, μετά το καμπανάκι κόλλησε στη μούρη του ηττημένου Frank Mir και του είπε "Talk all the shit you want now!!!" ενώ στη πορεία έριξε κάτι ροχάλες στη κάμερα και έσπρωξε τους securitαδες που έσπευσαν να τον συγκρατήσουν. Αναφερόταν στις δηλώσεις του 30χρονου Mir, οτι οι γροθιές του Lesnar είναι όσο καταστροφικές όσο το να σου τραβάει τα μαλλιά η μικρή σου αδελφή. Ισως όχι οτι καλύτερο μπορείς να πείς σε έναν παλαιστή βάρους 285 λιβρών (στο ζύγισμα κατεβαίνει 265 λίβρες αφυδατωμένος).

Στη θετική πλευρά:
i) Ο Mir είναι ακόμα 30 χρονών. Αρκετά νέος για να επανέλθει.
ii) Ίσως τώρα που ο Lesnar δε φαίνεται να έχει ανταγωνισμό στο UFC, ο Dana White αναγκαστεί να υπογράψει τον Emelianenko.

Είδωμεν.