Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ενώ κοιμόμασταν...η Ιαπωνία μεγάλωνε.



Ποτέ δεν είχαν τη φήμη των υπερδυνάμεων στο χώρο του μαστού. Πολλοί τις χλεύασαν, τις μείωσαν, τις παρουσίασαν σα κάτι κατώτερο, ανάξιο της όποιας αναφοράς σε συζητήσεις περί μαστών.

Οι καιροί γύρισαν και τώρα πια οι Γιαπωνέζες φιγουράρουν πρώτες σε Βρετανικά εξώφυλλα σαν κάτι exotic, κάτι άγνωστο ως τώρα. Είναι ίσως η εκπληξη της δεκαετίας.

Ονόματα σα την Hitomi Tanaka, την Fuko, την Marina Matsushima, την Yuna, την Ayami Sakurai και φυσικά την πρωτοπόρο Anna Ohura έρχονται να σπάσουν τα τείχη της προκατάληψης, της άγνοιας και γιατί όχι του ρατσισμού. Μας δίδαξαν οτι δε μπορείς να αγνοήσεις κάτι, απλά επειδή βρίσκεται μακρυά. Κάποια μέρα θα σε επισκιάσει. Και το έκανε.

Στα πολλά bonus αυτού του φαινομένου είναι και το γεγονός οτι όλα τα busty babes απο την Ιαπωνία ξεκινάνε με κάποια soft clips και μεσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα τις βλέπουμε σε hardcore παραγωγές. Εδω ίσως να παίζει ρόλο και η οικονομική κρίση που μαστίζει το κόσμο και πιό ειδικά την Ιαπωνία (η οποία μαστίζεται συχνά πυκνά απο φαινόμενα αποπληθωρισμού και οι αυτοκτονίες λόγω απώλειας θέσης εργασίας είναι πιο συχνές από τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα).

Όποιος και αν είναι ο λόγος...δηλώνουμε χαρούμενοι για την αυτή γεωγραφική εξέλιξη στο χώρο του μαστού.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Hitomi Tanaka. Γεννημένη στις 18 Ιουλίου 1986, ξεκίνησε ώς μοντέλο και κατόπιν μεταπηδησε στη βιομηχανία του πορνό. Ίσως το κορυφαίο δείγμα.

2 σχόλια:

Πουλ Πουλ είπε...

pragmati ayto htan to post pou eleipe apo thn blogosfaira....

Assurance είπε...

Euxaristw Poul,

einai kati pou olous mas enwnei.

Alloi to pradexontai. Alloi oxi.