Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Strikeforce 30-1-2010: Diaz vs Zaromskis


Άλλη μία πολύ δυνατή κάρτα από την Strikeforce. Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν το γύρισμα της τύχης του Lawler στον αγώνα του με τον Manhoef. Εκεί που κούτσαινε πλέον από το αδυσώπητο kick boxing του Ολλανδικού Κ-1 φαινομένου ονόματι Melvin Manhoef και προσπαθούσε απεγνωσμένα να αμυνθεί γυρίζοντας γύρω γύρω μέσα στο κλουβί, έριξε ένα τυφλό δεξί overhand στέλνοντας τον αναίσθητο στο mat. Εκεί του έριξε αλλες δύο γερές, με αποτέλεσμα να του γυρίσουν τα μάτια και ο Ολλανδός να θέλει περί τα 10 λεπτά για να σηκωθεί. Όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή... άλλος ένας θρίαμβος knock out για τον Lawler.

Επίσης, πολύ καλός αγώνας ήταν το main event μεταξύ των Nick Diaz και Marius Zaromskis. O Λιθουανός Zaromskis, πρωταθλητής μεσαίων βαρών της Ιαπωνικής διοργάνωσης Dream έχει προκαλέσει φόβο όπου έχει βρεθεί στην Ιαπωνία ξυρίζοντας κεφάλια με δεξιές κλωτσιές στον αέρα. Το περασμένο Σάββατο όμως βρήκε τοίχο. Ηττήθηκε από τον πολύτροπο άσσο του Brazilian Jiu Jitsu με το πολύ καλό box. Ο Diaz χρησιμοποίησε τα μακρυά του χέρια ελέγχοντας τον Zaromskis με αλλεπάλληλες (106 στο σύνολο) γροθιές. Μόνο σε μία στιγμή ο Λιθουανός τον έριξε στο έδαφος με δυνατό striking αλλά ο Diaz ανέκαμψε σε χρόνο dt, και επέδειξε πολύ καλό guard.

Στην υπόλοιπη κάρτα ο Bobby Lashley νίκησε τον άχρηστο βλάκα Wes Sims, και η σαρωτική Chris Cyborg θριάμβευσε εναντίον της Ολλανδέζας Marloes Coenen, αποδεικνύοντας οτι δεν έχει αντίπαλο... είναι μία κατηγορία από μόνη της.

Περιμένουμε την επόμενη κάρτα Strikeforce τον Απρίλη με Hendo, Mousasi και Fedor Emelianenko.

Next Week: UFC 109 Relentless, Couture vs Coleman