Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Για ένα σωστό χέσιμο σε ξένους χώρους

Πολλές φορές στη δουλειά χέζω. Δεν είναι πάντα ότι πιο ασφαλές. Υπάρχουν όμως διαδικασίες και συσσωρευμένη γνώση η οποία θα βοηθήσει τον κάθε έξυπνο χρήστη να ανταπεξέλθει. Πάμε:

1) Των φρονίμων τα παιδιά πριν χέσουν βρέχουν το χαρτί.


Βρέχουμε μία πετσέτα ή μία μπάλα από καθαρό σκατόχαρτο (υγείας).
Αυτό θα χρησιμέυσει όταν όλα τελειώσουν ,αλλά πρέπει να το στήσουμε εξαρχής ωστε να μή τρέχουμε έξω απο τη τουαλέτα με τα σκατά στο κώλο γιατί τότε μπορεί να έχουν μαζευτεί διάφοροι έξω απο τη τουαλέτα και να πλένουν τα χέρια τους οπότε δε μπορεί να σε βλέπουν να βγαίνεις από τον καμπινέ, να βρέχεις χαρτιά και να ξαναμπαίνεις. Κάνει μπάμ οτι τα έχεις κάνει σκατά και έχεις πασαλειφτεί.

2)Ο θρόνος.

Εδώ βλέπουμε τη λεκάνη έτοιμη προς χρήση. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε εδώ. Είναι μία απλή λεκάνη. Διαλέξτε μία στιβαρή.

3) Χαρτί 6 σημείων.

Εδώ βλέπουμε τη λεκάνη στημένη με τα χαρτιά. Σημεία κλειδιά εδώ είναι τα εξής:
α) Βάζουμε και στις τέσσερις οβάλ πλευρές χαρτί.
β) Ρίχνουμε μία μπάλα χαρτί μέσα στο νερό για το ενδεχόμενο πιτσιλίσματος. Ώς γνωστό η κουράδα μπορεί να πέσει με ορμή περισσή στο νερό και ο πίδακας νερού που θα σου μουσκέψει το κώλο, συνήθως κουβαλάει ασθένειες και αχώνευτα κομμάτια φαγητού από τον προηγούμενο χρήστη.
γ) Βάζουμε μία λωρίδα χαρτί μπροστά από τον πούτσο για να μήν ακουμπάει ο τελευταίος τη λεκάνη. Αυτό το σημείο είναι ένα πολύ ευαίσθητο το οποίο πολλοί χρήστες αγνοούν. Υπόψη οτι εδω υπάρχει και κίνδυνος μετάδοσης αφροδισιακών νοσημάτων από την έλλειψη προσοχής.

4) Validity check

Εδώ βλέπουμε πόσο ζωτικής σημασίας είναι η λωρίδα χαρτί στο πούτσο. Εϊναι τίγκα στα κάτουρα, και προστατέυει από μολύνσεις.

5) Τέστ υγείας.

Πολύ σημαντκό επίσης είναι να δούμε από κοντά τα σκατά πάνω στο χαρτί κατά το σκούπισμα. Θυμηθείτε εδώ ψάχνουμε για αίμα, κομμάτια αχώνευτο καλαμπόκι και πλαστικό μαρούλι από McDonalds. Κάθε έυρημα κουβαλάει ανάλογους πόντους. Στο τέλους θα χρησιμοποιήσουμε το βρεμένο χαρτί (βλέπε οδηγία 1)

6) Μια τελευταία ματιά.

Παίρνουμε μία τελευταία ματιά στο έργο μας. Κάθε τέτοιο έργο αξίζει μία τελευταία ματιά. Θα σε συνοδεύει για την υπόλοιπη ημέρα στη δουλειά αυτή η εικόνα. Θα σου κρατάει συντροφιά.

6 σχόλια:

mujahedin είπε...

Εντάξει..
Το πληροφοριακό κομμάτι, Manual θα το λεγαν κάποιοι, ήταν πλήρες.
Πραγματικά καλύπτει σε ποσοστό 100% όλο το γνωστικό πεδίο που έχουν αναπτύξει οι ανα τον κόσμο white collars, απλά και περιεκτικά, με απλές και ακριβείς οδηγίες. Ευγε

Τώρα, το αποτέλεσμα της αφόδευσης σου, απο ιατρικής απόψεως, δείχνει έναν άνθρωπο υγιή με έφεση στη μακαρονάδα αλλά και τα μπεργκερ. Έναν καθημερινό άνθρωπο δηλαδή.
Αν είχες χρησιμοποιήσει και ένα πεχάμετρο (PH) θα μπορούσα να σου δώσω και παραπάνω πληροφορίες, καθαρά χημικού και ανθρωπολογικού χαρακτήρα.

Αναφέρω το τελευταίο διότι Υπάρχουν υπόνοιες ότι η κουράδα-μους, προέρχεται απο Γκριμπερ και όχι απο άνθρωπο (Γκριμπερ=μυθικό τέρας που κατοικεί στην πίνδο)

Assurance είπε...

Εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κύματος. Φαίνεται οτι έχεις και συ εμπειρίες.

Πουλ Πουλ είπε...

Πρεπει να είναι το πιο αυθεντικά αηδιαστικό post που έχει ανέβει ποτέ σε blog και δέχεσαι θερμά συγχαρητήρια γι'αυτό.Η φρασεολογία σου και οι λεπτομέρειες στις οποίες εστιάζει το άρθρο,δείχνουν άνθρωπο γαλουχημένο και πλήρως εξοικιωμένο με το working place toilet sharing,και αφήνουν υπόνοιες και για τον προσανατολισμό σου στην συγκεκριμένη τάση του executive shitting με medical και nutrition trends,όπου δείχνεις να είσαι ένας από τους undercover masters του είδους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.Ένας γνήσιος Χέστης....μπράβο σου....τίποτα άλλο....

Assurance είπε...

Poul, με συγκίνησες φίλε. Ας χέσουμε μια μέρα όλοι μαζί έτσι για το γαμώτο.

Νek είπε...

Και μετα τα χαρτια τι τα κανεις?
Ε? Μεσα στη χεστρα και αυτά ή τα μαζευεις στο καδο?

Assurance είπε...

Καλύτερα στο κάδο, γιατί άμα σου'ρθει και 2ο χέσιμο δε θές να έχει βουλώσει η χέστρα από το 1ο. Προσέχουμε για να έχουμε!