Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Chesty Morgan: big tit stardom in the 60s

Η Chesty Morgan (αληθινό όνομα Lillian Wilczkowsky και αργότερα Lillian Stello) γεννήθηκε στη Πολώνία το 1928. Μετακόμισε στην Αμερική το 1958 περνώντας πρώτα από το Ισραήλ. Ήταν χαρακτηριστικά μικροσκοπική.

Αρχικά, παντρεύτηκε έναν Αμερικάνο, ο οποίος σκοτώθηκε σε ληστεία. Το 1974 παντρέυτηκε τον παίχτη του baseball Dick Stello, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε.

Εμφανιζόταν γυμνή σε μαγαζιά και το νούμερό της είχε τον απλό, κατανοητό και δικιολογημένο τίτλο "Τα μεγαλύτερα φυσικά βυζιά στο κόσμο" (The World's Largest Naturally Occurring Bosom).

Έπαιξε σε δύο ταινίες τύπου sexploitaion, το "Double Agent 73" (1974) και το "Deadly Weapons" (1973), με σκηνοθέτη τον Doris Wishman. Το 1976 της ζητήθηκε να παίξει ένα ρόλο στη ταινία του Federico Fellini, "Casanova".

Δώρο μία φωτό από το ρόλο της στο Casanova:

1 σχόλια:

Assurance είπε...

Αφου έγραψα αυτό το ποστ παρήγγειλα απο το amazon τα 2 dvd της Chesty Morgan. Σημερα, μου ήρθε το 1ο, το Double Agent. Μπορω να πω οτι έχει πολύ βάθος. Το σενάριο είναι οτι είναι κατάσκοπος και της βάζουν κάμερα στο αριστερό βυζί. Δε κατάλαβα και πολλά, γιατί με πήρε ο ύπνος. Η ταινία είναι ντουμπλαρισμένη, κουνάνε το στόμα και ακούγονται με διαφορά φάσης. Αριστούργημα 70s.