Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Μούχλα απλώνεται.


Μούχλα...κομμάτι-κομμάτι, μία πράσινη μάζα που απλώνεται στα κτίρια της πόλης, κυριεύει το ¨εγώ¨ του "εμείς" των άλλων. Δέκα αθλητικές κοπέλες που δίνουν γλωσσόφιλα η μια στο κώλο της άλλης, με σκοπό την απόλαυση πάντα... Φταίς εσύ που δε πρόλαβες, φταίνε και αυτές που δε σταμάτησαν.

"Πρέπει να αφήσω χαίτη. Έτσι θα είμαι καλύτερα..." είπε και απομακρύνθηκε ο ψηλός, καραφλός Γερμανός τουρίστας, με τις λευκές κάλτσες και τα σκουλαρίκια κρίκους. Έσφιξε τα ζωνάρια του σάκου στους ώμους και συνέχισε να περπατά προς το βουνό. Τριάντα άτομα καθισμένα σε ψάθινες καρέκλες τον κοιτούσαν να απομακρύνεται. Όλοι φορούσαν πέπλα, σα νύμφες, όχι όμως λούγγρες. Σε 5 λεπτά ο τουρίστας είχε χαθεί στην ομίχλη... Όταν τα ίχνη του είχαν πλέον χαθεί, δύο απο αυτούς χειροκρότησαν. Δύο άλλοι τους κοίταξαν θυμωμένοι και τους έκαναν νόημα να σταματήσουν. Η περίσταση απαιτούσε σοβαρότητα εξάλλου. Σε ανύποπτο χρόνο πέρασε μια κυρία και μοίρασε πορτοκαλάδες. Τις ήπιαν...

Ήταν όλοι άτυχοι... και τόσες ώρες μετά την πρώτη επαφή...
κανείς τους δεν γνώριζε οτι ήταν ρομπότ...

...σε μία συντονισμένη προσπάθεια με απροσδιόριστα κίνητρα, οι τριάντα σηκώθηκαν απο τις καρέκλες, τίναξαν τα πέπλα απο πάνω τους και τράβηξαν μεγάλα αυτόματα όπλα... μαύρα γυαλιστερά αυτόματα όπλα. Οι κάλυκες έθαψαν το χώμα δίπλα στα πόδια τους. Πυροβολούσαν προς την ομίχλη μέχρι να δούν κόκκινα σημάδια στο βάθος...μέχρι ο σίδηρος από το αίμα του τουρίστα να χαϊδέψει τα ρουθούνια τους. Ήχος που σου σκίζει τα αφτιά τόσο βίαια... βίαια αρκετά.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε ένα κυνηγητικό Beangle με κάτι ανθρώπινα εντόσθια στο στόμα. Πήγε ένας και του τα πήρε. Πιστοποίησε το θάνατο του αγνώστου. Απομακρύνθηκε 2 βήματα, και στη συνέχεια άνοιξαν πύρ όλοι μαζί προς το σκύλο... Πούστηδες με σύνδρομο έλλειψης οίκτου. Αληθινά ρομπότ.

Τώρα αναρωτιόμαστε πώς πήγαμε από το υποβρύχειο σε αυτό το άγνωστο χωράφι...ας πούμε πως...ένας γέρος κλεισμένος ζωντανός σε ένα φέρετρο στο Καϊρο, πάτησε το ανάλογο κουμπί στο γνωστό τηλεκοντρόλ της ζωής. Επρόκειτο για 30 παράλληλους ήρωες δημιουργημένους τη στιγμή που ο server της γνώσης ενημερώθηκε οτι οι προηγούμενοι δεν είχαν πιθανότητες... ναι έτσι έγινε... όμως θα γυρίσουν.

2 σχόλια:

Πουλ Πουλ είπε...

αρρωστημενο....κρυομεταλλικό....θαυμάσιο....

Assurance είπε...

...μηπως να μιλάγαμε αγγλικά...

sick...coldmetallic...wonderful...