Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

UFC 113 Machida vs Shogun 2


Πρίν 7 μήνες οι οπαδοί του ΜΜΑ είδαν έναν θρίαμβο να καταπνίγεται απο την ασχετοσύνη των κριτών. Ως νέο άθλημα που είναι το ΜΜΑ μπερδεύει τους κριτές οι οποίοι αποτυγχάνουν να δώσουν σημασία στα βασικά: το ΜΜΑ δεν είναι box. Στο 1ο τους αγώνα είδαμε δύο μαχητές να σκοράρουν περίπου τον ίδιο αριθμό χτυπημάτων, με μία βασική διαφορά. Στο τέλος του αγώνα ο Machida ήταν σα να είχε πάθει ατύχημα στην εθνική οδό οδηγώντας με 200, ενώ ο Shogun ήταν λές και μόλις είχε βγεί απο το jacuzi.

Το περασμένο Σαββατο ο Βραζιλιάνος της Chute Box Academy δεν άφησε περιθώριο ούτε στον Machida, ούτε στους κριτές. Ηταν πολύ πιο επιθετικός και δεν άφηνε χρόνο για σκέψη και counter-attack στον αντίπαλο. Κάπου στα 3 λεπτά του 1ου γύρου έχωσε overhand right, και έστειλε τον καρατέκα να μετράει προβατάκια. Μέχρι να ξαπλώσει στο έδαφος ο Lyoto είχε φάει άλλες τρείς γερές και ακολούθησε ανελέητο ground and pound. Δείχνοντας την κλάση του ο Rua σταμάτησε από μόνος του όταν ο Machida ήταν πλέον αναίσθητος, αφού ο διαιτητής Yves Lavigne είχε πάει κάπου στην άκρη του κλουβιού και κάπνιζε, κόντευε να πεθάνει ο άλλος στο πάτωμα και αυτός ακόμα δε τον σταμάταγε τον αγώνα. Που τους βρίσκουν αυτούς τους διαιτητές ρε πούστη μου?. Ακόμα και αυτούς τους 2-3 κανόνες που έχει το κλουβί, ούτε αυτούς δε μπορούν να τηρήσουν. Προσωπικά, χάρηκα πολύ για αυτή τη νίκη. Ο λόγος ήταν γιατί ο Machida ποτέ δεν παραδέχτηκε ανοιχτά οτι στην ουσία είχε χάσει τον 1ο αγώνα... αντ'αυτού έβγαινε και έλεγε "Sorry guys, that's why we have 3 judges!!!...". Ετσι, λοιπόν ήρθε η ώρα της τιμωρίας. Ο Mauricio "Shogun" Rua σκότωσε τον φλώρο. Αυτό που κάνει πιο εντυπωσιακή αυτή τη νίκη είναι οτι:

1) Κανένας δε τον έχει ξανανικήσει.
2) Κανένας δε τον έχει τραυματίσει.
3) Όλοι οι αντίπαλοί του τρώνε counter-attack που πάει σύννεφο.
4) Το team του Machida μας είχε φλωμόσει στη μαλακία (ειδικά ο Anderson Silva που έλεγε οτι δε δικαιούται title shot ο Shogun).
5) Μιλάει σα μεταγλωτισμένη ταινία καράτε.

Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ για τον Machida είναι οτι άφησε αναίσθητο τον αντιπαθέστατο Rashad Evans. Επίσης, ήταν αρκετα εντυπωσιακός και brutal στη νίκη του εναντίον του Thiago Silva. Αλλά ώς εδώ. Ο βασιλιάς της Pride επέστρεψε.

Στην υπόλοιπη κάρτα, ο Koshchek ρεζίλεψε με παραδοσιακό (και λίγο βαρετό) wrestling αυτό τον φαφλατά τον Daley απο το Nottingham. Τον εκνέυρισε τόσο πολύ που ο Βρετανός τον χτύπησε με hook μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό σήμανε και τον μόνιμο διωγμό του απο το UFC.

Το τέλος της καριέρας του στο UFC είδε και ο βετεράνος των δρόμων Kimbo Slice, ο οποίος ηττήθηκε από τον Matt Mitrione. O Mitrione φαίνεται να το παίρνει πολύ ζεστά το άθλημα, αφού έδειξε πολύ καλό ground game σε στυλ Brazilian Jiu Jitsu. Είδαμε anaconda και triangle choke πολύ δυνατά από τον Matt. Ο Kimbo αν και πέτυχε δυο καλά take-downs/body slams, δεν άντεξε τα low kicks του πρωην παίχτη του american football. Εξάλλου του λείπει και μισή επιγονατίδα απο την εποχή του TUF.

Δε θυμάμαι τι άλλο αγώνα είδα γιατί είμαι ακόμα βαθύτατα συγκινημένος απο τη νίκη του Shogun ρε γαμώτο...τον έχω ήδη δει τον αγώνα 4 φορές και πάω για 5η. Νομίζω θυμάμαι να είδα τον Marcus Davis να σκοτώνει κάποιον.

Τελος πάντων.
Πολύ καλή κάρτα.

27 σχόλια:

Παπαδογιάννης είπε...

Όσον αφορά τον πρώτο αγώνα, ειδικά τα πλευρά του Machida (του ειχε σπασει 2-3 ο Rua) ήταν έτοιμα για τα κάρβουνα... Δέν μπορώ να πώ αν πήγαινε τόσο γυρεύοντας, βαριόταν ή υποτίμησε τόσο τον Rua ο Μachida, αλλά ρε κουμπάρε που πας με τόσο χαμήλα τα χέρια απένεντι σε τέτοιο αντίπαλο? Εκεί είδε και την ευκαιρία το αστέρι του Universidad da Luta και δεν την άφησε χαμένη. Μαγκιά μεγάλη γιατι θέλει ρίσκο απέναντι σε τέτοια καλά counter σαν του Μachida αλλα και σε αυτό το γαμημένο το karate stance που έχει που χτυπάει με γυρμένο το κορμί προς τα πίσω. Κάπως έτσι την πάτησαν Rashad & Thiago που ανοίχτηκαν.

Στα πιο εντυπωσιακά στοιχεία ξέχασες να προσθέσεις πως ο πούστης δεν είχε χάσει ούτε γύρο μέχρι τώρα. 'Οσο για το team του, τους τσόυζει απίστευτα που ο Rua δεν είναι στην Black House μαζι τους και είναι στο Univerisdad da Luta (το ίδιο ισχύει και για τον Thiago Silva που είναι με το American Top Team) και ο μεγάλος πουσταράς είναι ο ιδρυτής της ομάδας και manager ολων, Εd Soares. Aυτός τους δασκαλέυει να κάνουν τέτοιες δηλώσεις και να συμπεριφέρονται έτσι (Anderson Silva στο 112).

Μας έπρηξε με τις δηλώσεις του ο Daley και με το διαγωνισμό Photoshop μαλλιού για τον Koscheck και στο τέλος δέν έκανε και τίποτα. Αναμενόμενη η τακτική του Koscheck να το πάει στο έδαφος οπου το Αγγλούρι είναι παντελώς άχρηστο, όσο κι αν έχει το πιο δυνατό hook στα 170. Εκεί ακριβώς φάνηκε και η εξυπνάδα του Koscheck με την συνεχόμενη περιστροφή προς τα δεξιά αποφέυγοντας το φαρμακερό αριστερό του. Όσο ορθώς βέβαια πετάχτηκε απο το UFC ο Daley άλλο τόσο θα πρέπει να πεταχτεί και ο ίδιος γιατί για μιά ακόμη φορά πήγε να κλέψει το DQ. To ίδιο έκανε και με τον Anthony Johnson πέφτοντας και σφαδαζοντας απο illegal knee που δέν τον βρήκε στο πρόσωπο ποτέ. Και δέυτερη συνεχόμενη φορά το ίδιο? Βαρύ...

Καλός ο Μittrione αν και ορθώς τον φωνάζανε meathead αν και έμαθα απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού πως ήτανε μαϊμού ο αγώνας και οτι ο Kimbo και τα τσακάλια του είχανε ποντάρει κάτι μύρια στην ήττα του εαυτού του στο 2ο γύρο, σε όλα τα bookια της Ασίας.

Assurance είπε...

Ο Koshchek όντως πολύ μουφαδόρος με το "και καλά" γόνατο στη μούρη αλλά το πήγε έξυπνα στο έδαφος, οπως και ο GSP με τον Hardy.

Ρε συ , το σκέφτηκα αυτό που είπες για το αήττητο του Machida σε γύρους, αλλά η αλήθεια είναι οτι αντικειμενικά στο προηγούμενο αγώνα με τον Rua, έχασε τουλάχιστον 3 γυρους απ'τους 5.

Πάντως, έτσι φαίνονται οι μαχητές φίλε. Υπάρχει περίπτωση ο Shogun ή ο Fedor να κάνουν βαρετό αγώνα σα τον Anderson Silva? Ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι "εδάφους-εδάφους" θα πάνε στο έδαφος και θα τον σκοτώσουν. Ο DW λέει 1-2 αγώνες ακόμα για τον Anderson Silva και μετά τον ανεβάζει LHW.

Για Rampage/Rashad δε ξέρω τι να περιμένω. Από τη μία θέλω να νικήσει ο Rampage. Από την άλλη, θέλω να δώ τον Rashad να τρώει μαπίδια από τον Rua και για να γίνeι αυτό πρέπει να περάσει τον Jackson.

Λοιπον έχουμε να δούμε τώρα Rashad vs Rampage και Strikeforxe Heavy Artilery.

Assurance είπε...

Και είμαι λίγο προβληματισμένος με το θέμα ακόμα. Τον βλεπω και τον ξαναβλέπω τον αγώνα ... Μήπως, όντως είχε πρόβλημα στo χέρι ο Machida? Δε τον έχω ξαναδεί τόσο χεσμένο.

Παπαδογιάννης είπε...

Δεν ξέρω αν είχε όντως πρόβλημα. Σίγουρα είχε ο Thiago Silva στο 108 με τον Rashad (δημοσιεύσανε τη μαγνητική). Και κατα τη γνώμη μου είχε χάσει 3 στους 5 στο προηγούμενο αλλα στα χαρτιά δεν είχε. Τώρα κονόμησε χαρτιά νοσοκομείου. Δεν ξέρω γιατί αλλα διαφωνώ μαζί σου και θα προτιμήσω τον Rashad απο τον Rampage, αυτή την εντύπωση μου έδωσαν στο Ultimate Fighter 10.

Σωστή η κίνηση του White για τον Anderson γιατί έχει καταντήσει αηδία η κατηγορία των 185. Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα προαίσθημα πως θα ζοριστεί και μάλιστα άσχημα με τον Chael Sonnen στο 117. Τον είδα απέναντι στον Nate Marquardt (που τον θεωρώ εξαιρετικό αθλητή στην κατηγορία και απο τους πιό well wounded σε όλο το UFC) και έπαθα πλάκα. Ο Sonnen είναι εύκολα ο καλύτερος grinder στη διοργάνωση. Έχω καλό προαίσθημα για αυτό τον αγώνα.

Όσο για τον κύριο Koscheck κατέληξα στο οτι δεν κρέμεται τίποτα ανάμεσα απο τα σκέλια του. 2 σύνεχόμενες όπως είπα είναι αηδία. Θα τις αρπάξει καλές απο τον GSP να έρθει στα ίσα του.

Άμα συνεχίσουν έτσι οι διοργανώσεις θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να πάω Λονδίνο μετά το καλοκαίρι για το 119, ανάλογα και την κάρτα βέβαια.

Assurance είπε...

Ο Chael Sonnen είναι πολύ δυνατός wrestler αλλά δε νομίζω να κάνει πολλά. Νομίζω οι μεγαλύτερες νίκες του είναι ο Filho και ο Marquard. Σίγουρα, τον Nate the Great (ο οποίος τα σπάει πραγματικά) τον ισοπέδωσε. Θυμάμαι τον αγώνα του Silva με τον Hendo. Από τη στιγμή που πέτυχε το takedown ο Hendo, ο Silva δε μπορούσε να σηκωθεί, και έφαγε ένα ντροπιαστικό ground and pound. Εντάξει στο 2ο γύρο τον ξεφτύλισε βέβαια. Οπότε ένας δυνατός aggressive wrestler μπορεί να του φέρει προβλήματα αλλα το θέμα είναι οτι δε ξέρω αν το stand up game του Sonnen, είναι τόσο καλό όσο του Hendo. Χλωμό το βλέπω.

Τώρα να σου πώ γιατί δε μου αρέσει ο Rashad. Νομίζω οτι είναι όντως πολύ καλός fighter. Αρχικά, wrestler που έφτιαξε πολύ δυνατό hook στη πορεία (oταν έβγαλε knock out τον Liddell πραγματικά ένιωσα άσχημα για τον γέρο). Όταν μπήκε στο κλουβί με τον Machida έδειξε οτι δεν έχει καρδιά πρωταθλητή. Πραγματικά ήταν χεσμένος. Επίσης, στον αγωνα του με τον Griffin ήταν πολύ προκλητικός, δεν έδειξε καθόλου τιμή και fair play όλο χειρονομίες και τέτοια, εκτός απο το τέλος αφού κέρδισε. Ο τύπος είναι poster boy, και πραγματικά γλύφτης του White. Στο TUF όντως ήταν πιο σοβαρός απο το ρετάλι της κοινωνίας τον Rampage (κορυφαία σκηνη όταν ο Jackson κανει αναπαράσταση το knock out Machida/Evans)...αλλά με τον Rampage είναι αλλιώς. Όταν μπαίνει στο κλουβί, μυρίζεις κίνδυνο. Παίρνει και πιο πολλά ρίσκα, ενώ ο Rashad μπορεί και να σε κάνει να βαρας ενέσεις μέχρι να εμπλακεί σοβαρά (σα να περιμένει την τέλεια ευκαιρία αλλιώς...). Είμαι σίγουρα περισσότερο οπαδός του Rampage απο οτι του Evans, αλλά θέλω να δώ τι μπορεί να κάνει μετά από 1 χρόνο απουσίας.

Παπαδογιάννης είπε...

Δεν στηρίζω και πολλά στο stand up του Sonnen αλλα στο οτι θα τονε πεταει γυρω γυρω στο κλουβι, θα τον εχει όλη την ωρα στο clinch και φυσικα θα μιλησει το wresting & ground pound του.

Όντως πολυ φάση το πέσιμο με λύγισμα το γόνατο προς τα πίσω (machida/evans). Τονε γαμοσταύριζα όμως κάθε φορά που έχανε κάποιος απο την ομάδα του και δεν πήγαινε ούτε καν να του μιλήσει. Ελεινή συμπεριφορά. Αντιθέτως μου άρεσε ιδιαίτερα το αμάξι του... Αλλα τι λέω, ως ηθοποιός πλέον τί θα οδηγούσε?

Παπαδογιάννης είπε...

Έμαθα άλλο ένα πολύ καλό match up: Junior Dos Santos - Roy Nelson στο 117. Θα τις φαει ο μπουλούκος αλλα δεν πειράζει, είναι άξιος για να παίξει με τον JDS. Γενικα μέχρι τώρα το 117 έχει τρελή κάρτα:

Anderson Silva - Chael Sonnen
Jon Fitch - Thiago Alves
Thiago Silva - Tim Boetsch
Matt Hughes - Ricardo Almeida
Clay Guida - Rafael Dos Anjos
Joey Beltran - Matt Mittrione
Dennis Hallmann - Ben Saunders

A, θα σκάσω και παραλία με τρελό μπλουζάκι Shogun Rua...

Παπαδογιάννης είπε...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs590.snc3/31114_388618911777_528421777_4100638_6701171_n.jpg

Assurance είπε...

Καλα αν μπούν όλα αυτά + Nelson vs JDS θα είναι απίστευτη κάρτα. Ο μπουλούκος κάθε φορά σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου. knock out ton Struve, knock out ton Brendan Schaub (tuf 10 finalle). Οπου να'ναι πρεπει να έχει και Tim Sylvia vs Marius Pudjanowski.

Παπαδογιάννης είπε...

Δεν είχα δεί το Ultimate Fighter 4. Δεν ξέρω αν το έχεις δεί κι εσύ αλλα στο 2ο επεισόδιο που παίζουν Edwin DeWees - Gideon Ray αμα δεις το τι αίμα τρέχει θα πάθεις πλάκα...

Assurance είπε...

Δε το χω δει. Αυτό που θυμάμαι είναι Bonnar-Griffin. Bloodbath!

Παπαδογιάννης είπε...

Kαλός και ο τελικός του 1 αλλα αυτός ήταν λες και τον σφαξανε με μαχαίρι. Δες το οπωςδηποτε.

Παπαδογιάννης είπε...

Tί να γίνει άραγε το άλλο Σαββατο στο 114?

Assurance είπε...

Ρε φίλε έχω πολύ αγωνία. Στο video είδα οτι προετοιμάζεται σα σκυλί του πολέμου ο Rampage. Είναι τιγκα στο μίσος. Πρέπει να τον πάρει τον αγώνα πάνω του και να επιβάλει το ρυθμό του σε stand up game με καλό take down defense, γιατί αλλιώς θα δούμε ένα βαρετό αγώνα με πολλά άσκοπα take-downs απο τον Evans (οπως έγινε και στο Evans-Silva ufc 108). Δε νομίζω να το πάει σε stand up game o Evans. Εσυ τι λές?

Παπαδογιάννης είπε...

Ναι είδα κι εγώ τα βίντεο με τις προετοιμασίες όπως επίσης φοβήθηκε και το μάτι μου με τον Trevor Wittman που έριχνε πάνω στον Rashad τον Shane Carwin στην προπόνηση. Πιστεύω πως ο Jackson θα το κρατήσει όρθιο και ο Rashad θα πηγαίνει όλη την ώρα στα take down και για να σκοράρει πόντους καί γιατί έχει πιο πολλές πιθανότητες να κάνει ζημιά με ground and pound. Γενικά ο Rampage δεν είναι δύσκολος να τον προβλέψεις και το μυαλό του Greg Jackson που είναι αστέρι στην τακτική θα βρεί την άκρη.

Παπαδογιάννης είπε...

Το δες το 114 η ακομα?

Assurance είπε...

Το ειδα ρε φίλε και θέλω να κλάψω. Ακριβώς αυτό που φοβόμουν, takedowns. Εντάξει ήταν πολύ γρήγορος ο πούστης, δε λέω. Και ο Rampage να φάει τέτοιο μπουκέτο με το ξεκίνημα , δε το περίμενα. Στο 3ο γύρο όμως ο Rampage τον είχε στο πιάτο. Τον είχε έτοιμο στρωμένο για ανελέητο GnP (μετά το knock down), και ο τύπος τις έριχνε όπου να'ναι. O Rashad με το ζόρι αμυνόταν, αλλά οι μπουνιές του Jackson βρίσκαν αέρα. Απο το πολύ μίσος, θόλωσε το μυαλό του.

Μου άρεσε ο Bisping, και 'υχαριστηθηκα το knock out Russow/Duffee. Οι bodybuilders δεν έχουν θέση στο ΜΜΑ. Λαχανιάζουν για πλάκα (όπως έγινε και στο Sylvia-Pudzian).

Εσύ τι λές? Έπεσες μέσα για Rashad πάντως.

Παπαδογιάννης είπε...

Έπεσα μέσα γιατί δεν τον έπαιρνε να το πάει και αλλιώς. Του κάτσανε τα ΚΟ με Liddell & Forrest Griffin αλλά δεν είναι και κάθε μέρα τ' Άη Γιαννιού. Ξεθάρεψε και την άρπαξε με τον Machida και εκεί ζορίστηκε. Και αφού είναι wrestler και καλός μάλιστα το πήγε εκεί ωστε να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο. Και με τον Thiago Silva που έκατσε λίγο στο stand up στον 3ο γύρο έφαγε 2-3 και διπλώσανε τα γόνατα του.


Πολύ αχώνευτος αυτός ο Duffee. Eπειδή ο προηγούμενος είχε πέσει στα 7'', τρέξανε όλοι οι μαλάκες να πούνε οτι βρήκανε τον καινούριο φονιά στα heavyweights. Να φανταστείς οτι διάβαζα το αμερικάνικο περιοδικό Fight Μαίου και το είχανε το αρχίδι σε 2-3 ολοσέλιδες διαφημήσεις απο εταιρίες. Σε τόσες δεν ήταν ούτε κάποιος σαν τον Rua που είναι και φρέσκος πρωταθλητής, ούτε κάποιος σαν τον Randy Couture που έχει τόση ιστορία. Με τούτα και με τον προπονητή του να διαλαλεί πόσο δυνατος και γρήγορος είναι την είδε φοβερός. Απο τη μία γουστάρω που τονε ξάπλαρε ο Roussow αλλα απο την άλλη ήθελα να περάσει να παίξει με κανέναν Junior Dos Santos ή κανένα Cain Velasquez και να πάθει της αλεπούς του θάνατο...

Για μένα όλη η βραδιά ήταν ο μικρός Nogueira με τον Brilz.

Assurance είπε...

Συμφωνώ σε όλα. Το καραγκιοζάκι ο Duffee είναι φυσικό να τον έχουν κάνει ήρωα, αφού στην Αμερική όποιος είναι φέτες θεωρείται και κορυφαίος αθλητής. Αφού βγαίνει ο DW και λέει οτι ο Fedor δεν έρχεται στο UFC για να μπορεί να τρώει τούρτες και donuts. Δηλαδή για αυτούς μετράει μόνο η εμφάνιση. Πάρτε τώρα τον Duffee να μετράει προβατάκια ανάσκελα, knock out απο το Russow το λαπά, και δέ σας χάλασε καθόλου!

Ο Brizl τσάκισε. Δε πίστευα στα μάτια μου. Αυτό το αψυχολόγητο τυπάκι με το gay στυλ (νομίζω κάτι κάνει στα μάτια του, σα να βάφει τις βλεφαρίδες) έδωσε πολύ καλό αγώνα. Υπόψη οτι το 2005 ο μικρός Nog τον είχε κοντέψει τον Rua να τον βγάλει knock out.

Τώρα θα δούμε Rua-Evans και συζητιέται για Machida-Rampage , αν και τον Rampage δε τον βλέπω να επιστρέφει.

Παπαδογιάννης είπε...

Δεν ξέρω αν άκουσες που λεγανε για τον Rampage που ξεκινησε προετοιμασία στις 250 λίβρες. Το να πας στις 205 φθείρει αν μη τι άλλο. Για να μην βγαζεις κομπιουτεράκι ξεκίνησε κοντα στα 114 κιλά και έπεσε κοντά στα 93. Μιλάμε για 21 κιλά όχι μαλακίες. Επίσης όποιος ασχολείται με τις ταινίες και με παπαριές (είχε να παίξει επίσημα απο το UFC 96 με τον Jardine, Μάρτιο του 2009) λογικό να μην μπορεί να ανασάνει στον 3ο γύρο. Γενικά ήταν μια μάχη του πιο δυνατού εναντίον του πιό γρήγορου και γενικά όποιος και να πήγαινε απο τους 2 στον Rua θα τον έκανε (πιο) μαύρο στο ξύλο.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι μου άρεσε πολύ και ο νέος Hathaway απέναντι στον Diego Sanchez ο οποιος έχει πάρει την κάτω βόλτα...

Assurance είπε...

Ναι το άκουσα αυτό για τα κιλά που έλεγε ο Rogan. Τι να πείς, είχε την ευκαιρία στον 3ο γύρο και την άφησε. Ο Sanchez μου φαινοταν μεγαλόσωμος για lightweigt με τον Penn, αλλά τελικα μπροστά στον Hathaway ήταν πολύ μικρός για welterweight. Τις έφαγε άσχημα πάντως.

Αντε τώρα θα λέμε για Lesnar-Carwin και Sonnen-Silva.

Παπαδογιάννης είπε...

Γιατί είμαι τόσο σίγουρος πως ο Carwin θα κανει τόπι τον Lesnar?

Assurance είπε...

Εγω πάντως θέλω Brock. Ίσως επειδή μικρός έβλεπα WWF? Με το στυλ που παίζουν αυτοί είναι λίγο size matters. Και όταν είδα τον Brock δίπλα στον Shane να τον συγχαίρει μετα τη νίκη του επι του Mir, τρόμαξα. Πρέπει να του ρίχνει ενα κεφάλι. Οι πιθανότητες λέω οτι είναι ένα 55/45% Carwin/Brock και αυτό γιατί μου φαίνεται οτι ο Carwin έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στα χέρια. Είναι πολύ ίσος αγώνας.

Για το Σαββατο, ψιλοαδιάφορη η κάρτα ufc 115. Θελω να δω Cro-cop/Barry.

Παπαδογιάννης είπε...

Θα προτιμήσω Carwin εγω. Πληρώνει και 2,50 στο στοιχημα. Δεν θα σταθώ τόσο στο οτι είναι αήττητος, και ο μαλάκας ο Machida ήταν. Έχει όμως αυτό το γαμημένο το συνδυασμό του εξαιρετικού wrestler που έχει ανεβάσει τέρμα το boxing του. Δεν θα πάει για submission στο εδαφος απλά θα βαράει. Το ίδιο κάνει και ο Lesnar αλλα δεν εχει το boxing ορθιος. Πρέπει να κρατάει κάτω τον άλλον και να τον βαράει. Ο Carwin στέλνει για ύπνο όρθιους.

Όντως λίγα πράγματα το Σαββατο. Είδες τρελό soccer kick στο Ultimate Fighter 11?

Assurance είπε...

Exw na to dw 3 vdomades to TUF. Tha katevasw na dw shmera. Soccer kick = Wanderlei apo epoxh Pride!!!!!!

Assurance είπε...

Ela filos! Ta eides?

Liddell R.I.P, με φαινόμενα μαλθακοπηγουνίασης!!!!

Και ο Μιρκο γάμησε!

Παπαδογιάννης είπε...

Πολύ καλό, κανε άρθρο.