Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Stacy Valentine: the girl behind the mask


Γεννημένη στις 9 Αυγ 1970 στην Οκλαχόμα.

Το 1995 ενώ ήταν παντρεμένη, πήρε μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο "Το κορίτσι της διπλανής πόρτας" τον οποίο και κέρδισε. Κατόπιν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Hustler και της έγινε πρόταση για hardcore πορνογραφική ταινία. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε στο Los Angeles για τα γυρίσματα. Μετά από μία βδομάδα γύρισε (χορτάτη απο...) και δήλωσε στο σύζυγό της οτι τον παρατάει και πάει μόνιμα στο LA.

Το 1997 κέρδισε το διαγωνισμό XRCO Starlet of the Year, ενώ το 2009 μπήκε στο XRCO Hall of Fame.

Εμείς τώρα...Θα τη θυμόμαστε για το βλέμμα της. Με τα πανέμορφα μπλέ της μάτια κάρφωνε τους συμπρωταγωνιστές της καθώς συνεργαζόταν μαζί τους. Έκανε τα πάντα. Έκανε όσα χρειαζόταν να κάνει, και πολλά ακόμα. Ιδιαίτερα φιλότιμη και αυτό της το αναγνωρίζουμε.

Το 1999 γυρίστηκε ένα documentary για τη ζωή της (The Girl Next Door), δίνοτας έμφαση στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από μικρή η Stacy. Εδώ θα βρείτε και ένα δίλεπτο απόσπασμα:


Τώρα, για το γεγονός οτι στα καλά καθούμενα σηκώθηκε και έφυγε από τον άντρα της για να γίνει πόρνη, δε ξέρω τι να πώ.

Η ίδια είπε: "...ποτέ δεν ήθελα να γίνω νοικοκυρά...μου άρεσε η προσοχή που μου έδιναν".

Φαντάσου φρίκη που έφαγε ο τύπος. Όχι μόνο τον παράτησε, αλλά από εκεί και πέρα θα την έβλέπε στο internet και στη τηλεόραση, να βγάζει τα μάτια της και να πασαλείβεται με τα σωματικά υγρά του κάθε χλιμίτζουρα, κάγκουρα με ξυρισμένες γάμπες και κοιλιακούς φέτες που φοράει γυαλιά ηλίου σε κλειστούς χώρους.

Αυτή η ζωή είναι μία πόρνη...κάποιες φορές.

Σήμερα η Stacy έχει αποσυρθεί και εργάζεται για το περιοδικό Penthouse στο τμήμα επιλογής μοντέλων.