Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Pagicus Charharius Gorilicus


Παγογενής (Λατινικά: Pagicus Charharius Gorilicus)
Κάτοικησαν: Ανταρκτική
Χρόνια ενεργοί: 100000000 πΧ – 1820 μΧ
Μέσο ύψος: 2,35 αρσενικοί, 2,17 θηλυκοί.
Μέσο βάρος: 146 κιλά αρσενικοί, 109 κιλά θηλυκοί.

Ανθρωπόμορφοι με λευκό παχύ τρίχωμα και μούρη καρχαρία. Ζούσαν σε igloo και τρέφονταν με φώκιες, πολικές αρκούδες , μπλέ λιοντάρια των Πόλων (εξαφανίστηκαν κατά την εισβολή του Εκουαδόρ) και παγοφυστίκια. Για την ύπαρξη των τελευταίων δεν έχουμε αποδείξεις αλλά ξέρουμε ότι υπήρξαν κυρίως επειδή κατά την κρίση μας και κατά τα αποτελέσματα των τέστ που δεν κάναμε δεν αποδεικνύεται η όποια ανυπαρξία ή και έλλειψη. Με άλλα λόγια η υπόθεση ότι τα παγοφυστίκια υπήρξαν σε αφθονία στην Ανταρκτική δε βρίσκει εμπόδια και κατ’ επέκταση τη δεχόμαστε ως αληθινή. Μία θεωρία είναι ότι απλά λιγόστεψαν, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν λόγω υπερκατανάλωσης (πάνε και με το whisky εξάλλου).

Οι Παγογενείς ασχολούνταν με το κυνήγι και τις τέχνες. Κατασκεύαζαν δικά τους μουσικά όργανα, τα οποία όμως δεν έπαιζαν διότι οι Παγογενέις δεν είχαν δάχτυλα. Ως αποτέλεσμα τα όργανα χρησίμευαν κυρίως σαν ντεκόρ στο εσωτερικό των igloo, και σαν καυσόξυλα για τις κρύες πολικές νύχτες. Αγαπημένο χόμπι των Παγογενών ήταν η κατασκευή και το πέταγμα χαρταετών σε ομάδες των 5 (δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες γιατί σε ομάδες των 5).

Το πέταγμα του χαρταετού για τους Παγογενείς είχε θρησκευτικό νόημα. Έτσι, επικοινωνούσαν στους θεούς τις επιθυμίες τους και τα όνειρά τους. Ήταν πολυθεϊστές και πίστευαν στο 40θεο των Ουρμούκ (Urmuc). Urmuc ήταν μία ομάδα θεών η οποία βασικά δεν υπήρχε αλλά αφού αυτό πίστευαν, δεν ήθελε κανένας να τους το χαλάσει οπότε συνέχισαν να πιστεύουν σε αυτές τις αηδίες μέχρι που έσκασαν μύτη οι Ρώσοι και τους έσφαξαν όλους. Οι πιο γνωστοί θεοί του 40θεου των Urmuc ήταν οι:

i) Urmuc 1: ο Μεγάλος Θεός του Πάγου. Ψηλός και δυνατός. Πρότυπο για κάθε Παγογενή.
ii) Urmuc 2: ο Πάγος. Badder and colder than Ice.
iii) Urmuc 3: ο Θεός του Ήλιου (όλοι έχουν έναν)
iv) Urmuc 4: δεν έχουμε στοιχεία.
v) Urmuc 5: δεν έχουμε στοιχεία. (Γνωστός και ως Μπάμπης)
vi) Urmuc 6: δεν έχουμε στοιχεία.
vii) Ο σφαγμένος Αης Βασίλης: Πήρε την ονομασία του λόγω της εμφάνισής του (χοντρός με λευκά γένια και κυκλοφορούσε σφαγμένος).
viii) Ο γορίλας που άφηνε αβοκάντο στο τάφο των εχθρών του: Δεν γνωρίζουμε από πού πήρε το όνομά του, αφού η συγκεκριμένη θεότητα κατά τη τοπική μυθολογία είχε γεννηθεί ανάπηρος και κουφός. Σε συγγράμματα που βρέθηκαν το 2001 με το λιώσιμο των πάγων νέα στοιχεία αποκάλυψαν ότι λατρευόταν και ως θεός του αυνανισμού και φορούσε Reebok Pump.
.
Το είδος των Παγογενών εξαφανίστηκε το 1820, κατά την απόβαση των Ρώσων και την πυρηνική επίθεση του Εκουαδόρ.

Οι παγογενείς προσπάθησαν…οι παγογενείς πάλεψαν…οι παγογενείς μάτωσαν…οι παγογενείς έπαψαν και ξεχάστηκαν.


Περισσότερες λεπτομέρειες για τον 1ο και 2ο Πανανταρκτικό πόλεμο στο προσεχές μέλλον.

9 σχόλια:

Πουλ Πουλ είπε...

Αγαπητέ φίλε Σαλαμούρα,
θα ήθελα να σε συγχαρώ θερμά για ένα συγκλονιστικά αποκαλυπτικό κομμάτι που για μια ακόμα φορά δείχνει τον σκοτεινό ρόλο του Εκουαδόρ στο ρου της παγκόσμιας ιστορίας.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω σε πρώτη φάση.Οι πληροφορίες είναι τόσο τεκμηριωμένες που δεν μπορεί κανείς να πει κάτι.
Θα το μελετήσω παρόλα αυτά και θα σου εκφράσω τις απορίες μου,στις οποίες είμαι σίγουρος οτι θα σπέυσεις να δώσεις εγκυρες απαντήσεις.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ!!!!!!!
Υ.Γ.Οι Κρυομέταλοι έχουν κάποια σχέση με τη συγκεκριμένη φυλή, ή απλά ήταν νύμφες των παγετώνων?

Ανώνυμος είπε...

Με κομμένη την ανάσα, αναμένουμε την συνέχεια των αποκαλύψεων σας..
Επίσης, είναι αλήθεια ότι ο Τκατσένκο ήταν παγογενής και έχει ταυτιστεί ντι-εν-έικα με τον γορίλα που άφηνε αβοκάντο στον τάφο των εχθρών του;
Κάπου διάβασα ότι υπήρξε αιχμάλωτος των Ρώσων και αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως διακοσμητικό στους κήπους του Κρεμλίνου, με σκοπό να επιδεικνύει την μεγαλοπρέπεια του Κομμουνισμού.
Στην συνέχεια άφησε μουστάκι και ανέλαβε να σταματήσει τον Φασούλα.
Δεν τα κατάφερε και εξορίστηκε για πάντα (για πάντα, για πάντα, για πάντα) στο Βλαδιβοστόκ, όπου και ζει μέχρι σήμερα μέσα σε μια ραδιενεργή σπηλιά.
Είναι αλήθεια άραγε όλα αυτά ή κοινές κακεντρέχειες του άξονα "Πούτιν-Λιακόπουλος-Πίνδος";

Assurance είπε...

Paidia koitakste yparxei yliko kai gnwsh panw sto thema twn Pagogenwn, alla yparxoun kai polloi periorismoi. Elpizw na katalavainete.

O Tkatsenko, htan prosmyksh Pagogenh me Ellhna Vlaxo gennhmeno sth Rwsia (stoxeuoume sthn klwnopoihsh tou xrhsimopoiontas trixes apo to moustaki pou klaphkane apo proponhsh ths Ethnikhs Rwsias to 1986.

Gia tous kryometalous, exoume poly liga stoixeia an kai melh ths omadas eixan stenes epafes 3ou typou mazi tous sth Glaskwvh. To eidos tous apodeixthike psiloadiaforo.

Pantws to endiaferon sas me sygkinei. Keep the spirit alive.

Πουλ Πουλ είπε...

Φιλαράκο Χαμούρα, φάινεται ξεκάθαρα η γνώση σου στο αντικείμενο,και καταλαβαίνουμε απόλυτα τους περιορισμούς(ας όψεται το γαμημένο Εκουαδόρ...)
Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι κόσμος διψάει για γνώση και αλήθεια.
Όχι άλλα αβοκάντο στις πόρτες μας!
Κάτω το Εκουαδόρ!!!

Assurance είπε...

File Poust Poust,

to Ekuador ftaei ontws gia polla, alla oxi gia ola. (anaferomai stous Kiatous, mia fylh apo th Peloponhso pou zouse sto Kiato tote)

To gegonos oti katalavaineis tous periorismous me sygkinei. Deixnei oti eisai atomo pou kserei na vazei tis egwistikes anohsies sthn akrh prokeimenou na meinei pistos sto skopo tou!

Πουλ Πουλ είπε...

Η αλήθεια είναι ο σκοπός όλων μας.
Πραγματικά όμως....νομίζω οτί είναι η ώρα να μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τα παγοφυστίκια...
Αν μη τι άλλο το χρωστάς...
Φίλε Σαβούρα ήρθε η ώρα νομίζω να μιλήσεις πιο αναλυτικά....
Γαμημένο Εκουαδόρ.....

Assurance είπε...

Einai ena project to opoio douleuw apo twra.
Stoxeuoume sthn anaviwsh tou eidous, giati ektos twn allwn , pane kai me to whisky.

...kai auto einai desmeush

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα πως μια ορδή comodo dragon έφαγε τις τελευταίες σοδειές παγοφυστικιών.. Αληθεύει άραγε;

Assurance είπε...

Eksartatai, an htan Comodo Dragons Karaivikhs (to eidos Chiquita Dragons) stekei. Gia ta ypoloipa eidh de exei nohma kati tetoio, giati de pinane whisky.