Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Brianna Banks: η βιοπάλη μίας σύγχρονης γυναίκας


Γεννημένη στο Μόναχο της Γερμανίας στις 21 Μαϊου 1979, από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ιταλίδα. Πέρασε τη παιδική της ηλικία μεταξύ Γερμανίας, Βρετανίας και ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ πήγε με τη μητέρα της, και στην ηλικία των 16 μετακόμισε μόνη της παίρνοντας μαζί και τη 14χρονη αδερφή της. Όταν έκλεισε τα 18 πήρε την κηδεμονία της αδερφής της. Προκειμένου να βγεί οικονομικά έκανε διάφορες δουλειές ταυτόχρονα όπως εφηβικό modelling, γραμματέας (μιλούσε 3 γλώσσες), αρχειοθέτης, μαγείρισσα καθώς και receptionist σε εκθέσεις καλών τεχνών.

Μπήκε στη βιομηχανία του πορνό το 1999 ενώ παράλληλα συνέχισε τις φωτογραφήσεις, κάνοντας και εξώφυλλο για το Penthouse to 2000. Για χρόνια την έβλεπα σε τσόντες με τον ίδιο παπάρα, μέχρι που μια μέρα την είδα να παίζει με 10 άτομα που τη πηδούσαν και την έχυναν ολοι μαζί ταυτόχρονα. Τότε κατάλαβα οτι κάτι πάει στραβά. Κατόπιν έρευνας προέκυψε οτι ο παπάρας ήταν ο σύζυγός της (Bobby Vitalle) με τον οποίο χώρισαν το 2006.

Θα τη θυμόμαστε τη Brianna για τα μακρύτερα πόδια στη βιομηχανία του πορνό καθώς και ένα απο πιο όμορφα πρόσωπα που πέρασαν ποτέ απο τη σκηνή.

2 σχόλια:

Πουλ Πουλ είπε...

Που οδηγεί τον κόσμο ο καπιταλισμός....σε μια σοσιαλιστική κοινωνία η κοπέλα θα είχε μια αξιοπρεπή δουλειά γραμματέας του γραμματές(ώ γραμματέα)του τοπικού ΚΚ

Assurance είπε...

Παρόλο που η κομμουνιστικη Ρωσία ήταν εργοστάσιο ψηλών, ξανθών καλλονών που εκδίδονται για χρήμα , η συγκεκριμένη κοπέλα μοιάζει θύμα των καπιταλιστικών περιστάσεων της εποχής μας. Το καλό της υπόθεσης ειναι οτι κάποιο καπιταλιστικό γουρούνι επωφελήθηκε και μας επωφέλησε απο το να την βάλει σε ένα dvd και να το εκδόσει. Τελικά, μήπως εμείς φταίμε για την κατάληξη της κοπέλας? Εμείς που δημιουργούμε τη ζήτηση για την εκπόρνευσή της?