Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Eden Mor: Huge in every way!


Γεννημένη στη Χαϊφα, στο Βόρειο Ισραήλ, το 1984. Βασικά, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι οτι κάθε ρόγα της ξεπερνά σε μέγεθος ένα κανονικό cd. Εντάξει για κάποιους κακομαθημένους μπορεί το κορίτσι να φαίνεται λίγο τροφαντό. Αλλά, στο δια ταύτα, αυτοί που ξέρουν, ξέρουν...

Κάποια στιγμή ένας φίλος της την σύστησε σε έναν φωτογράφο του Score. Καλά να είναι αυτός ο φίλος της, όπου και αν είναι. Εκεί έκανε την πρώτη της γυμνόστηθη εμφάνιση. Και μπράβο της γι'αυτό.

Στη συνέχεια γνώρισε την γερμανίδα Nadine Jansen, κάνοντας μερικές ακόμα φωτογραφήσεις. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια. Ήταν πλέον ξεκάθαρο οτι η Eden έπρεπε να ξεκινήσει το δικό της site, καθώς η ζήτηση γινόταν πιεστική.

Μπορεί το να ποζάρεις με τις βυζάρες όξω να μην είναι και η πιο διαδεδομένη εβραϊκή συνήθεια, το να χρεώνεις όμως $13.50 τους επισκέπτες του site σου για ένα μήνα συνδρομής, σίγουρα είναι.

Στο ενεργητικό της είναι και 2 DVD τα Boob Paradise I & II. Εκεί επιδίδεται σε διάφορες δοκιμασίες, όπως να κάνει step γυμνόστηθη, να τρώει γλυκά γυμνόστηθη, να πίνει μπύρες γυμνόστηθη, να κάνει μπάνιο στη πισίνα γυμνόστηθη, να κάνει μπάνιο στη μπανιέρα γυμνόστηθη και ούτω καθεξής.

Η ίδια έχει πεί οτι τα γονίδια για τα γιγαντοbazankas που κουβαλάει προέρχονται απο τη γιαγιά της η οποία ήταν επίσης τεραστίων διαστάσεων. Στη παρούσα φάση έχει σπουδάσει βιολογία και λέει οτι θέλει να το ακολουθήσει ώς επάγγελμα. (αρχίδια...)

Τη τελευταία φορά που την είδα είχε χάσει πολύ βάρος, και ώς αναμενόμενο αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στο στήθος της. Μιλάμε για μία απώλεια της τάξης του 10%, ίσως και παραπάνω. Ομολογώ οτι αυτό με στεναχώρησε.

Από την άλλη αυτό που με χαροποίησε είναι οτι στις τελευταίες της εμφανίσεις δείχνει να φλερτάρει με το soft porn. Συγκεκριμένα απο εκεί που τη βλέπαμε συνέχεια μόνη της, πλέον μπαίνουν απο το πουθενά κάτι χέρια στη σκηνή τα οποία της χουφτώνουν τις ζούμπες. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει soft εμφανίσεις με άλλες κοπέλες φτάνοντας στο σημείο να ερωτοτροπούν γυμνόστηθες. Για να δούμε...

Bonus μία φωτό από την τροφαντή της version.